Uudised sidumispingist.....

Vasta
Madis
Kontakt:

Re: Uudised sidumispingist.....

Postitus Postitas Madis »

Sarkasmist aru saamisega tõesti siis probleeme :D Sama hästi võiks öelda, et Andri, sina koos LEKK-iga otsustasid, et lendõng eestisse üldse ei sobigi (lk 28). Tõlgendad siin mingieid suvalisi foorumipostitusi pühaks tõeks, kas Sinu jutt on ka siis kõik püha tõde või?
Krt vaikselt hakkab koitma, miks mind Andri jüngriks nimetati kui purtse ääres kolasin. Pahaaimamatult olen mingi ususekti liikmeks saanud vist :lol:
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:lol: :lol: :lol: Nomaeitea , :lol: no kes krt nimetas sellist s....ratast nagu Madis Andri jüngriks ? Sina T.H või ? Järgmine kord nimetad võib-olla veel mantlipärijaks ? :lol: :lol: :lol:
AndriPro

sepaonu kirjutas:mäng on parem, kui üldse mitte midagi, imiteerimine , kui sa aru saad, et see pole päris, on ikka parem, kui mitte midagi, praegu oli vaba moment, sõbrunesime carroniga muru peal, pole aega iga kord vee äärde sõita, 10min muru on toredam mäng, kui 0 min vee ääres, vahepeal kassid ka liitusid mänguga, jube kiire kiletükikene muru peal on ju huvitav.
igasuguste asjade peale võib mõelda, ma lotot ei mängi, töö kah sihke, et vere ja higiga leotatud raud, millest keegi eriti maksta ei taha, a kui ikka miski ime läbi rikkaks saan, siis ostan perserõngaridva, kayakiridva, paadiridva ja igale kalaliigile eraldi kah veel, praegu lähen ikka seda teed pidi, et need vahepealsed kayakist püügi hetked saan ära tehtud, siis ronin jälle vette või kaldale, asja kokkuvõtlik point on minu jaoks see, et ma klaarin ennast igal pool ära, ka juhuslikes kohtades, kuhu juhuslikult ja möödaminnes satun.
Kaebad sepp , et rauda ei osteta ... ja palju ritvu jääb sellepärast ostmata . Ma võin sulle nii saladuskatte all öelda , et igasugu " fonde" tuleb kasutada . Mina näiteks kasutan Birgiti " Vanurite Aitamise Fondi " , saab rulle ja nööre imeodavalt ja imehäid , boonusena veel igasugu nipet-näpet . :D
T.H

Postitus Postitas T.H »

Või jüngrid ja mantlipärijad ei sobi,ise alatult miskisse vanurite fondi pugenud. Muideks,mis tingimustele VAF-is vastama peaks?
AndriPro

No kõigepealt peab olema ikka puberteedieast juba välja kasvanud (sul T.H on veel paar aastat aega) , otseloomulikult tark ja ilus ja oma ususekt peab olema , lendõngel pead ikka teadma mis on ritv ja mis on rull. :roll: Ja muidugi peab koostöö sujuma , fondiga ma mõtlen :lol:
T.H

Postitus Postitas T.H »

VAF-iga liitumine pole ilmselgelt ülesanne kergete killast. :lol:
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Ausaltöeldes ei tea kellega tegu oli (välja ma seda juttu ei mõelnud), äkki pidas Sind Andri sarnaseks rattaks ja sealt see seos koitma lõigi. Kui nii siis oli minu ususekti nali muidugi väga kohatu, lihtsalt peeti meid sarnasteks :D
AndriPro

No ok .
Heitmise mõtteainet veel ... Mulje , mis on jäänud jõe ääres , on see , et jõe ääres nagu kardetakse nööriga majandada . No äkki keegi vaatab , et heide on valesti tehtud . Jõe ääres ei ole valesid liigutusi , ega valesid heiteid . Kui putukas maandub soovitud kohas on kõik õige , kui lepaladvas , pingutasid üle . T.H-ga oleme ikka naernud jõe ääres , et peaks nendele liigutustele , mida jõe ääres teeme , mingid uhked inglisekeelsed nimed välja mõtlema . Heitmise fundamentalistid saaksid rabanduse :lol: Põhiline on asja juures nöör . Nöör , mis jaksaks soovitud putukat kanda . Ennem püüa klass või kaks raskema nööriga kui et punnitama pead . Ridvaga sama lugu , ridva võim peab nöörist vabalt üle käima , mitte punnitades . Ainult teatud heited veest on need kus nöör võib pisut raskem olla.
Alustajatele soovitatakse ikka , et pane klass raskem nöör , on paremini tunda . Mina soovitaks piisavalt harjutada , niikaua kuni tunnetus tuleb , klass raskem nöör on asja juures "petukaup".
kivikas

Postitus Postitas kivikas »

Andri,
mitte ei saa aru, mida tänapäeval lõunaosariikides hommikukohvi kõrvale suitsetatakse...
ausalt öeldes, juba kuid imestan Su postituste üle. õigemini: sõnadest üksiti võttes saan aru aga kui loen su ülaloleva postituse algusest lõpuni mõttega (üritan kaasa mõelda) läbi, siis viskab kaane pealt ära. palun seleta lahti see interpretatsioon teemal, tsiteerin sõna-sõnalt:"Ennem püüa klass või kaks raskema nööriga kui et punnitama pead. Mina sooviks piisavalt kaua harjutada, nii kaua kuni tunnetus tuleb, klass raskem nöör on asja juures "petukaup"."
Et ühes postituses siis sellised risti vastukäivad soovitused?
Üritan aru saada, kas need juhatused on "kõikehõlmavad, iga võileiva retseptid", või pead silmas siiski ainult ühte kindlat tüüpi- ütleme hambaorgimaterjalist välja viilitud ritvu ja sellest lähtuvalt paugutad puusalt.
Oma kogemusest võin öelda, et talv läbi on püütud #6 (ridvale märgitud klass) valge SW venusega, mida alles 18g pea laadima hakkab. Kui huvi on, võid tabelist vaadata, mis klass on 18g peal... kindlasti leidub tänapäevaste süsinike hulgas (arvatavasti enamjagu ongi) "ülekaalulisi" ritvu, mis vajavad laadimiseks klassi-kaks raskemat nööri...
see selleks.
mis mind sinu puhul aga tõsiselt üllatas, oli see, et hüppasid noortele meestele lambist kraesse sellepärast, et nad julgesid algajatele, rõhutan sõnu ALGAJATELE LENDÕNGEHUVILISTELE SISSEJUHATAVA KOOLITUSE, koolituse teha.
kas nüüd siis peab hakkama kahro küla GURU käest koolitaja litsentsi taotlema?????
kas on ikka ühte ja ainust õiget lendõngitsemist, mida lugupeetud autoriteedid on volitatud ülistama või siiski on asjalood nii, et kui on huvilisi kuulajaid ja on huvilisi korraldajaid, siis on igamehel vaba voli talitada meie veekogude ääres parima äranägemise järgi?
kui siia foorumisse mahuvad ainult sinu jüngrid, siis pole mõtet ka teisi foorumeid materdada.
mitmekesisus pidi rikastama. ei tasu vast- eriti noorte tegutsejate suhtes, nii käre olla.
aga muidu- putukas lendab ja elu on ilus...
ps. kas nende hööveldatud keppidega kanorm mõõdus söögikala lõunas püütakse? kuidagi kalalkäigu- juttudes ainult miskid käepideme- mõõtu kalad laiutavad.
Kes korrakski on keskpärasuse pulgakommi limpsinud, see imeb kogu järgneva elu...
AndriPro

Tere kivikas . Rõõm lugeda , et oled elu ja tervise juures ja et isegi lendõngehuvi on säilinud.
Loed postitusi natuke pealiskaudselt või kiirustades . Sinu tsiteeritud lausele eelnev lause on NÖÖR , MIS JAKSAKS PUTUKAT KANDA. Jutt käib siis nööri suhtest putukaga .
Järgmise sinu tsiteeritud lause on võetud juba lõigust kus jutt käib nööri suhtest ridvaga . Ei soovita kasutada ülekaalulisi nööre. Sinu toodud näide kuidas kasutad süsinikridval raskemat nööri .... Kui nüüd mõõta ikkagi selle ridva klass täpselt ära , et kas siis on ülekaaluline? T.H võib anda sulle proovida #4 ritva , mis hakkab tööle #8 nööriga . Peaks tootjat uskuma või ? See , et ma hetkel tegelen hambaorkidega ei muuda minu jutus midagi . Algajate põhiline viga panna klass raskem nöör ja siis nutta , et ritv läks katki . See kõik on mul proovitud , sülletäis ritvu murtud ja selle pärast ei soovita ridval kasutada raskemat nööri.
See kahro küla guru jutt ja see loa küsimise jutt ... Selge on see , et sa ei tea tagamaid , mis pani mind ja T.H -d nende kallal norima . Sinust muidugi ilus , et astusid noorte meeste kaitseks välja.
Kas ka norm söögikala hambaorkidega püütakse ? Püütakse , püütakse , kõige suuremad ei mahu pildile ära. Fotokat pole , kaalu pole , mõõdulinti kannan harva kaasas .... Ja pilte klõpsan moblaga suvaliselt (loe spetsiaalselt) väiksematest. :)
Igal juhul jõudu ja foorumis võiksid ka pisut tihedamalt sõna võtta. Mina võin ju ennast väljendada nii , et ainult ise aru saan ja jama kui mõte läheb kaotsi.
Vasta