Roosa on minu jaoks paras trikivärv, vahest toimib ülihästi aga niisama pole mõtet roosahullusega kaasa minna, võib suure pettumuse valmistada. Eelmine aasta püüdsin terve veebruari ja pool märtsi roosadega
http://www.flyfisher.ee/viewtopic.php?f ... t=50#p5366, pidin vahepeal juurde tegema, olid viletsalt tehtud, ei pidanud hammastele vastu, no paar tükki riputasin teistele näidiseks toomingatesse kah. Eelmine kevad oli ilma poolest üldse imelik või roosalik, mis sellel aastal saab… ehk õnnestub üle mitme aasta vähemalt siin põhjas ka suurvett näha. Hallile putukale olen sidunud roosa kaelasulise, seegi on sobivaks tunnistatud.
Sepaonu, Su lingitud tumedaid roosatage suurustes 8-12 olen seni kasutanud põhjavetes, teisi värve ka siin, roosat peab olema parajalt vähe, on tunnistatud kõlbulikeks ja mõni on alati karbis.
Üks teema on täissulelised ehk liidetud sulgedega lõheklassikud (mis oleks eesti keeles õige nimetus „married wing“ kohta?) ja teine teema pisikesed sulelised, need pisikesed kuuluvad minu lemmikute hulka - need on lihtsalt nii nunnud

, no vaata või viimast kolme pilti ja püüavad ka nunnusid kalu.
Kui keegi on suuremate, sulgedega lõheklassikalistega Eestis edukalt toimetanud võiks jagada oma teadmisi, kogemusi.