sepa stiilis....

, jajah, stiilsed oleme me kõik
Tegelikult on vist üks koht, kust need lained võnke said Bob Popovics ja bulkhead deceiver. Mina konkreetselt sain tõuke selliselt mehelt nagu Jari Koski ja kõik slinkilaadsed asjad jäid tolmu koguma. Minu meelest on bucktaili ja flashabou laadsete segu geniaalne kooslus.
Minu silmale ilusad putukad Mikul, a sa jäta veel natuke rohkem õhku sisse, jäta langevarjupuntidele pikemad vahed sisse, nii, et viimane lõpetus on konkreetselt vastu konksusilma, proovi, äkki meeldib.
Miljoniküsimusele muidugi vastust ei tea, a mul tegelikult hõbedat suht vähe, enamus valgest hoopis pärla, mis on minu meelest palju loogilisem, kui konkreetne hõbe. Teise miljonivärvi kohta ütleks, et enamvähem selge veega landivärv sügisel on mul olnud kuld-must, a ma ei tea, miks ma pole musta rohkelt pannud.
Need tuumapõrsakraega on minul toiminud, eelmine aasta hilisem aeg, valge-pink, valgesinisesegu-pink, ühte meest tean veel, kes selleni on jõudnud. Viimases jäävahelpüügi ajal pärla-sin-purple.
Minu meelest on täiesti savi, kui väga koostöövalmis on, hea võtt, närib kõike, päheviskamise küsimus. Vähe sitema võtuga on päeva värv, vat siis on hea küll, kui on suuremast karbist sobrada ja leiad tegija. Üks faktor on vast vääramatu vat tema tahab täna seda ja teine on see, et mis söödakala parasjagu menüüs on. Ühe mehega rääkisin, ütles ühes kandis suht palju emakala sees, mõne tumedama kollapronksi ka sidusin igaks juhuks proovimiseks.
Homme neljapäevasele tuurile luupäid ahistama.