Remonditeema.
Remonditeema.
Kuna õnnestus kogemata saada süsinikfiibrit seoses castingukaika plaanidega saab remontida mõne ridva. T.H paar ritva on juba rõngastega ja ootavad nööriga heitmist.... Kaevasin veel töökojas , et äkki õnnestub veel midagi "ellu äratada". Üks 3-zone oli riiulil ... krt , ei mäleta kelle "laip", pakun , et Tarvo oma.Selle saab ka korda teha, kasvõi selle hinnaga , et hakkab #5 nööri asemel heitma #4 .Tipp on pooleks sellel 3-zonel.
Re: Remonditeema.
Sai sellele 3-zonele tipp ka valmis.Paar päeva kuivab , siis proovin nööri , peale seda möksin - kuivatan veel nädala.
Oiiii mis ma näen. Olin juba selle 3Zone ära unustanud
Nüüd ootan kohe, mis sellest ridvast saama hakkab. Usku mul on, kuna ammu parandatud Nite pole veel (keskmisest raskemates tingimustes ) väsimuse märke näidanud!
Nüüd ootan kohe, mis sellest ridvast saama hakkab. Usku mul on, kuna ammu parandatud Nite pole veel (keskmisest raskemates tingimustes ) väsimuse märke näidanud!
Umbes 48 tunni pärast hakkan uuesti nööre heitma... Huvitab just , et kas 3Zone hakkab #5 heitma või kaldub #4 peale..... kuigi vahet pole , Tarvo paneb niikuinii #7 nööri peale .... no et LAADIKS ikka
Asjaga sai tegeletud ja 3Zone uus tipp on ära proovitud.Sai veidi tipppaindelisem aga mitte eriti kõhnem, olgugi , et uue tipu mõõdud on peenemad.Proovisin mitut nööri , minule parim tundus see kollane SA aircell DT #5 . 5-6 meetrist kuni 20 meetrini oli mõnus igal pikkusel.
Hommikul võimlesin vana hea Ron Thompsoniga... nööridest olid käepärast #7 Xact ja #7 rio gold.Muru peal tundusid mõlemad mingi grammikene rasked , järelikult veest heita head.Pärast jäin mõtlema .... #6 SBT oleks hea olnud.Õhtul proovin ära. Õnneks ridva peremees 30meetrit heita ei oska , nii , et pole vahet mis nöör sellele ridvale hästi sobiks...
Proovisin selle #6 SBT ka Ron Thompsoni peal ära.Täiesti püütav kui just vähe kergemat nööri vaja. Siis võtsin Dam`i .Damile sai tipp vähe toekam kui originaal . Ridva paine läks tipust kesk või kogupaindeliseks , muud ei muutunud midagi .Seesama #5 SA aircell DT oli hea mis hea.
Veiksi "vilaski vaalapüügi" ridvale tegin uue tipu valmis ... nüüd on veel oodata kuni laiskus lubab 4 rõngast uuele tipule ümber siduda.
Nonii , rõngad Veiksi airflol küljes ... Probleeme võib tekkida sellega kui see ritv heidab kaugemale kui kola salmon... Siis tuleb mingi meeleheitlik katse sokutada Veiksile vahetuse korras üks bambusest kaigas... Muud mul ju pole