Tilliga või tillita....

Vasta
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Augustikuus on tilliroad väga aktuaalsed!
v1.jpg
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas sepaonu »

soola, vürtsi, pipart, loorberit, oliivõli ja läbi praeahju mõni purk haugi sai tehtud , till jäi panemata
hf.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Teriyaki haugifilee ahjugrill
DSC_0299.jpg
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Lutsupraad kolmele!
sh12.JPG
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Ahjuhaug kooreses kastmes(lisanditega)
DSC_0332.jpg
Madis
Postitusi: 551
Liitunud: 20.08.2013, 18:07
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas Madis »

T.H kas oled nõus ka retsepti jagama, sellised ahjuroad ajavad ikka suu vesiseks küll ;)
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Madis,kunagi oleme sellest ju rääkinud ;) aga asi lihtne.Küpsetusvormi põhi õliga kokku,maitsestatud kalatükid vormi ja 180-200 kraadiga ahju.Natuke võib lisada vett,et vormi põhi kuivaks ei jääks.Olenevalt kalast ja tükkide suurusest küpsetusaeg ümaralt tund.Seejärel lisan mina hakitud sibula ja seened,veel viis minutit küpsetust ja valan kala üle piimaga ,või kui tahta rammusamat kastet,siis kohvikoorega.Nüüd on kogu kupatus ahjus seni,kuni piim-koor keema läheb ja pealt kergelt pruunikat tooni võtma hakkab.Roog ahjust välja,lasta mõnda aega jahtuda ja head isu.Kellel sibula või seentega probleemid,võib need vabalt ära jätta.
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas sepaonu »

Mõned päevad tagasi asjatasin putukainimeste pool ja samasuguse olemusega söök võeti ahjust aga lisandiks oli kartul ja kalaks oli vürtsikilu. Maitses hästi ja jätsin küsimuse, et mis putukaga kilu püütud hammaste taha. 8-) Ülepanni pannkooke vürtsikiluvõidega olen kah söönud kunagi.
Taanipärane kartulid rõõsa koorega retsept kõlbab kindlasti kalaga rikastada. ;)
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Ega ise ka seda kala ju "paljalt"ei söö,kõrvale samuti kas ahjukartul(ürtidega näiteks),riis,meie peres populaarsed läätsed jne. ;)
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Laste lemmikroog, paneeritud haugipulgad kadusid taldrikult enne kui õieti piltigi sain teha... Endale mõned soolahaugisaiad 8-)
sh24.jpg
Vasta