Tilliga või tillita....
Re: Tilliga või tillita....
Augustikuus on tilliroad väga aktuaalsed!
Re: Tilliga või tillita....
soola, vürtsi, pipart, loorberit, oliivõli ja läbi praeahju mõni purk haugi sai tehtud , till jäi panemata
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Re: Tilliga või tillita....
Teriyaki haugifilee ahjugrill
Re: Tilliga või tillita....
Lutsupraad kolmele!
Re: Tilliga või tillita....
Ahjuhaug kooreses kastmes(lisanditega)
Re: Tilliga või tillita....
T.H kas oled nõus ka retsepti jagama, sellised ahjuroad ajavad ikka suu vesiseks küll
Re: Tilliga või tillita....
Madis,kunagi oleme sellest ju rääkinud aga asi lihtne.Küpsetusvormi põhi õliga kokku,maitsestatud kalatükid vormi ja 180-200 kraadiga ahju.Natuke võib lisada vett,et vormi põhi kuivaks ei jääks.Olenevalt kalast ja tükkide suurusest küpsetusaeg ümaralt tund.Seejärel lisan mina hakitud sibula ja seened,veel viis minutit küpsetust ja valan kala üle piimaga ,või kui tahta rammusamat kastet,siis kohvikoorega.Nüüd on kogu kupatus ahjus seni,kuni piim-koor keema läheb ja pealt kergelt pruunikat tooni võtma hakkab.Roog ahjust välja,lasta mõnda aega jahtuda ja head isu.Kellel sibula või seentega probleemid,võib need vabalt ära jätta.
Re: Tilliga või tillita....
Mõned päevad tagasi asjatasin putukainimeste pool ja samasuguse olemusega söök võeti ahjust aga lisandiks oli kartul ja kalaks oli vürtsikilu. Maitses hästi ja jätsin küsimuse, et mis putukaga kilu püütud hammaste taha. Ülepanni pannkooke vürtsikiluvõidega olen kah söönud kunagi.
Taanipärane kartulid rõõsa koorega retsept kõlbab kindlasti kalaga rikastada.
Taanipärane kartulid rõõsa koorega retsept kõlbab kindlasti kalaga rikastada.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Re: Tilliga või tillita....
Ega ise ka seda kala ju "paljalt"ei söö,kõrvale samuti kas ahjukartul(ürtidega näiteks),riis,meie peres populaarsed läätsed jne.
Re: Tilliga või tillita....
Laste lemmikroog, paneeritud haugipulgad kadusid taldrikult enne kui õieti piltigi sain teha... Endale mõned soolahaugisaiad