NB! ühe minu putuka kohta, see on mõeldud kasutamiseks koos trossiga, selle unustasin kaasa pakkida...
Ega me erinevaid asju ei räägi, ma lihtsalt ütlesin, et selline otsus laia teemana hoida kellegi kaasamiseks on elevus ja meelelahutus. Ühtegi ekraanitagust vähki kivi alt välja ei roomanud. Enamvähem samasuguse tulemuse on andnud ka eelmise aastate niiöelda sidumisvõistlused, kuigi eelnevates sidumisvõistlustes on olnud ka õpetlikku osa.kalalt kirjutas: ↑12.04.2017, 10:13 Hmmm...pointless? Huvitav, et õige tihti satub seda asjade parandamist tagantjärgiÜleskutse osaleda ja huvitavaid ideid asja põnevamaks läbiviimiseks rippus ju üleval enne reegleid...paraku ei tulnud sest midagi. Sellest vaikusest tingituna ei pannudki ma mingit väga konkreetset teemat a'la harjus lõuna-eestis või lõhe püük norras. Otsustasin teema laiana hoida, et selle võrra kaasata ehk mõni siduja, kes muidu oleks spetsiifikat peljanud! Korra ma üldse mõtlesin, et panen ainult üleskutse osaleda siia ja ķõik muu oleks jäänud kulisside taha, aga jällegi, et tekitada inimestes rohkem huvi ja näidata, et asjad siiski toimuvad, otsustasin ka reeglitesse panna tingimuse, et tehtud töödest teen pildi ja riputan siia üles! Sinna ju lisasin ka lause, kel küsimusi see saab seda teha ja iga osaleja saab omi putukaid ise kommenteerida... Püssi ma sellegi poolest veel põõsasse ei viska
Seda teema asja on juba arutatud telefonitsi....järgmine kord tuleb kindlasti juba ka konkreetne teema. Eks siis paistab, kuidas asjad sujuvad...kas ennem või pärast reeglite välja kuulutamist
![]()
Mulle absoluutselt see oligi. Mind see vaba teema ei huvita. Ma olen samuti nagu kõik teised alustanud igasugu laia teemaga, sidunud kõike ohjeldamatult, mida näed, kohe seod. Ma otsida ei viitsi aga Andri kunagi mainis, et kle aasta või kahe pärast sa seda sodi ei seo enam. Ilmselt mingis faasis keegi teine ka küsis, et kle miks, kuhu, kellele.Ei usu, et see teema valik, oli kellelegi takistuseks mitte osa võtta...siin ikka põhjused teised!