On nõus mulle Slovakkias nädalaks giid olema, kui ma eestis samaga vastan. Ei tea kas on hea mõte, omalgi vähe püüda

Kuradi klubiline majandamine on asja nii segaseks teinud

No viimaste uudiste järgi oleks hea suusad ka kaasa võttaZiiN kirjutas:Nonii, nüüd on veel loetud tunnid jäänud stardini Lapimaale. Marsruut siis Läbi Rovaniemi ülespoole Nuorgami peale. Eesmärk peamiselt väikejõed ja järved. kuid paar päeva on plaanis ka Teno Lõhemekas peatuda. Eks ma olen väga palju kasulikku kuulnud mitmete kasutajate käest aga kui kellegil veel Lapimaa kohta miskit hingel kripeldab siis olen üks suur kõrv
Putukaid on nagu oleks, kaikaid ka, õlut sai ka igaks juhuks topeltkogus planeeritud, et ehk läheb vaja kohapeal "valuutaks" heade kalakohtade ja tarkuste jaoks. Ilma lubab mõnusat, võib pikalt matkata ilma et higistama peaks. Ei teagi nüüd, äkki ongi kõik vajalik valmis?
ZiiN kirjutas:Nonii... kaugelt rännakult tagasi, veel natuke väsinud sest reis oli pikk aga põnev. Ilmad olid enamasti mõnusad külmad, tuulised ja isegi lund sai nähtud. Kala saime palju ja suuri. Eriline tänu Kekkonenile kelle vihje peale me 1 ööks tundrasse sukeldusime aga alles 3 mandal päeval nälginuna ja suu kõrvuni tagasi matkasime
Korralik kokkuvõte tuleb peale video ja fotomaterjali põhjalikku läbitöötamist aga seniks mõned pildid tiiseriks