Pealegi on suvi tulemas kus väike lekkimine on ainult tervitatav!

kle kumb variant see nüüd on, igavesti noor või sõpradeaitamisvariant ?ZiiN kirjutas:Ma olen ka tähele pannud et "noorematel" miskipärast kuluvad need kahlakad kiiremini läbi. "Vanad kalad" ilmselt nii palju pöösasse ei poe ja ekstreemsusi ei tee, eks elutarkus õpetab/Kõik vanad kahlakad on muidugi alles, sest on ju tore vahest sõpru "aidata" ja lekkivate kahlakatega merre saata
Täpselt see mul plaanis ongiT.H kirjutas:Kui on tõsine soov ja eesmärk,siis võib ka kõige kallimad ja paremad ja vastupidavamad rehvid autol ööpäevaga olematuks põletada.Asja kvaliteet on sel juhul täiesti ebaoluline. Osta kõige odavamad,kanna ära ja võta järgmiseks hooajaks jälle uued.Elu ilus.
Nõudepesu lapist tegid pilti väsepaonu kirjutas:Oli aeg suvine kerge vihmajopp välja vahetada, ma pole kunagi selle vision thinskin, no ütleme kilejopiga rahul olnud, a abi on kergete vihmakestega olnud, ehitus ok, vastu on ka pidanud, a ennejaanised korralikumad vihmad viisid selleni, et vahetasin välja. Igasugused dwr töötlusega ja eiolegoreagakahjubehea jätsin vahele, vaatasin sobivust eesti suvesse, pakitavust, hinda. Ostsin Marmot Men's Hyper Lite Jacket amazonist, gore membraan, vendilukud kaenla all, pakitav, väliseid rinnataskuid pole, küljetaskud on sellise ehitusega, et külje pealt pannes saad käsi soojendada, tasku alumine sopp suht all, kapuuts meeldib, sobib mulle mütsiga ja mütsitult, viie jaanipäevailma järgi löön nurru.