Ziin, kas paned igale konksule titaanijupi püsiva lahendusena külge ja siis edasi ühendad juba aasaga? Või ainult proovivariandile panid püsivalt külge?ZiiN kirjutas:Sepaonu juba vana mees ka ja kõik "Elukalad" ammu välja vinnatud, võib ka kalakaotamisega riskida
Mul veel nii hea seis pole, pärast vaja pikalt põdeda kui elukala ära läheb. Landilõksud unustasin juba üleelmine aasta kuna need ikka andsid väga kergelt järele... ühtegi traagilist kalakaotust ei meenu aga oli küll napikaid kus lahtise landilõksuga kala ikkagi kätte tuli. Lisaks on haugipüügil tuulekäes palju jõulist ja "koledat" heitmist, mis tapab igasugused nõrgad kohad ruttu ära. Siiamaani on Loop to loop ühendused ilusti vastu pidanud ja kunagi selle ühenduse kohast järgi andnud. Hiina trossid mida siiani kasutanud olen annavad tavaliselt järgi kuskilt loopi liitekohast, õnneks on seda juhtunud ainult heitmisel ja kuskil põõsas rapsimisel. Kuna nad on nii odavad siis vähimagi kahtluse korral vahetan kohe uue vastu... Karmidel võtupäevadel kulub neid päevas vast 2-3.
Nüüd siis eksperimenteerimised titaaniga, konks otse loopiga külge, loop kinni seotud, liimitud ja igaks juhuks veel termorüüs peale. No krt peab pidama!
Mis lõkse puudutab, siis peaks ju igasugu lõksulahendusi saada olema, mis naljalt lahti ei tule... või lennutamine seda lõksu kuidagi eriti manipuleerib? Mul endal haugikogemust vähe, vahin mida vanad hundid targutavad ...